Första dagen

Ja, då var första dagen som heltids anställd på biblioteket avklarad. Jag sluta kl.17 men kom inte hem förrän om någon timme sedan. Har varit hemma hos mor och sett på film. ”Iron Man 2” Med Robert Downey Jr. och Gwyneth Paltrow. Tröttnar nog aldrig på de filmerna. Lika bra varje gång.

Annars har det varit en arbetsfylld dag. Börja kl.9 och ja, sluta kl.17. Har gått fram och tillbaks och städat i hyllorna (ställt i ordning bland böckerna). Fy farao, jag hade glömt hur krävande det arbetet är. Speciellt för mitt skadade knä. Det sista kunde jag inte gå upp till andra våningen för jag tog mig inte uppför trapporna då knät gjorde så förbannade ont. Inte nog med det så tar jag ju aldrig några pauser heller. Jag bara kör på och jobbar tills jag är på väg att kollapsa. Jag gör åt mer energi än vad jag får i mig. Jag kommer bli min egen död en vacker dag om jag inte tar och lugnar ner mig. Till och med de andra i personalen har sagt till mig att jag jobbar för hårt. Får försöka att ta med lite mer lugnt imorgon. Speciellt för mitt knäs skull.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i säng. Det behövs fan mig. Jag är helt slut i båda kropp och själ. Har jag tur så sover jag som en stock inatt och vaknar pigg till morgonen. Angus har varit ute hela dagen så förhoppningsvis håller han sig lugn också. Jag kan inte sova om han ska springa runt och jama. 

Cheerio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s