”17 Again”

Hoppsan, verkar som jag glömt bort bloggen lite. Jag skyller på att det har varit mycket att göra på biblioteket det sista (vilket det faktiskt varit). Har återhämtat mig ganska bra från den akuta njurbäckeninflammationen. Skönt att vara av med skiten. Nu får man hoppas att man inte får det igen. Fast risken är nog ganska liten.

movieposter

Har spenderat kvällen hemma hos mor med lillasyster och sett film. Fick bli komedin ”17 Again”, med Zac Efron. Vilken film. Vi skratta rätt bra. De som inte sett den borde göra det. Fast man kanske ska gilla den sortens komedier också. Dock ska vi ju inte se filmer med snygga killar när Jessica är med. Men det är lätt att vara efterklok 😉
Förra helgen fick Nahttis ena honkatt Monster tre kattungar. Dock dog en av dem. Emil skickade bud efter mig så fick vara med och hjälpa Nahttis att förlösa de små liven. För när den första kom hade Monster inte tid med de andra två som kom. Jag fick se att när den andra kom hade hinnan redan spruckit och den kom med rumpan sist. Så stackaren fick fostervätska i lungorna. Vi försökte hjälpa den men det gick inte. På måndagen fick hennes andra honkatt Tequila (syster till Monster) också kattungar. Hon fick fyra små och alla klara sig. Monster och Tequila fick ligga i samma låda med alla sina små. Då Tequila inte har mat till alla hjälper hennes syster till med att dia dem. Det är verkligen något speciellt med hur honkatter verkligen bryr sig om andra honkatters ungar. Det spelar ingen roll om de är släkt eller inte.

Nä ska ta och lägga mig. Ska ju upp på morgonen också.

Cheerio

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s