”The Breakfast Club”

Sitter här framför tv:n och är lite smått bortdomnad i skallen efter de smärtstillande jag fick igår för tandvärken. Så länge jag slipper de hemska smärtorna är jag nöjd. Kan inte påstå att det visas något bra på tv. Såg ”Eurovision Song Contest 2014” med Jessica och mor. Vi röstade på Danmark men hejade på Sverige. Fast jag var lite kluven då jag ville att Sverige skulle vinna men även Österrike. Så när Österrike vann igår blev jag lika glad. Hon förtjäna vinsten.
Jag gick direkt hem efter det var slut. Väl hemma satt jag igång tv:n och såg filmen som visades efter ”Eurovision Song Contest 2014”. ”The Breakfast Club” är verkligen en klassiker. Iallafall för mig.

nDM2kMAe41IrNT5ZP8LSqmYH4ol

Håller på och tvättar sängkläder idag också. Mor ska hjälpa mig med resten av tvätten, så ska dit upp med den sen. Hon hjälper mig med tvätten då det är förbannat svårt att få tvättid här jag bor. Jag vill helst tvätta varje lördag men oftast blir det varannan lördag. Ibland måste jag ta en söndag. Bara för att de tär så svårt att få en tvättid.

Efter jag fick min nya tv har jag fått fler kanaler jag inte visste att jag hade. Tydligen var min förra tv för gammal för att lyckas få in dessa kanaler. Bland annat har jag fått en kanal som heter Kanal Global. På den kanalen har jag fastnat för ett program som heter ”Planet Food”. Satt och såg på det förut när han var i Zanzibar (Freddie Mercurys födelseplats för de som är intresserade av det) och lagade mat. Jag råkar vara svag för bra matlagningsprogram. Efteråt letade jag fram en kokbok jag fått av mor som heter ”Mat för liv och lust”. Där finns det mycket roligt som jag testat att göra och som jag vill testa. Bland annat så brukar jag göra glutenfria havrekakor som är väldigt populära bland mina nära och kära. Receptet har jag hittat i just den boken. Bytte bara ut vetemjöl mot glutenfritt. Inte svårare än så. Och så använder jag ju förstås Sempers rena havre. Brukar stå i hyllan för glutenfritt.
Nog om det. Ska göra mig en kopp thé och fortsätta att kolla igenom kokboken efter mor.

Cheerio

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s