”Powers”

Uppdatering är uppenbarligen inget jag är särskilt bra på. Förutom det har min vanliga otur uppgraderats denna vecka. Speciellt idag. Försov mig så kom en halvtimme försent till jobbet. Snacka om ångest! Magen har varit bråkig. För någon vecka sen när jag var på väg upp för en trappa på jobbet lyckades jag, på något konstigt vis, vrida till mitt skadade knä. Mitt knä har varit bra ett bra tag. Ovanligt. Plötsligt händer det! Jag tror jag snor Triss slogan. Som inte det var nog att mitt knä blivit sämre så slog jag i det strax efter öppning idag. Så nu är mitt knä ännu värre. Jag får inte ta trapporna när jag får ont i knät. Jag har inte många val när jag är på jobbet. Vi har en hiss men de flesta i personalen vägrar att åka i den. Varför? Den krånglar oftare än den fungerar. Och den har nog rekordet i hur många gånger någon fastnat i den. Enligt Ann och Kerstin har den krånglat sedam dagen den sattes in för nästan 20 år sen. Kommunen vägrar dock byta hiss. Idioti!
Vi fick även en sändning Kulturrådsböcker från Umeå. Så efter jag slog i knät blev det att lyfta ut alla lådor ur hissen. Då sket det sig för min nacke. Har man en whiplashskada ska man ju vara lite försiktig när man lyfter tungt. Tänkte jag på det idag? Öh, nej! Så fick in i helvetes ont i nacken. Lätt att vara efterklok.

Efter jobbet har jag därför inte gjort ett skit. På ett ungefär. Löst lite korsord (fick ofrivilligt en paus när Sherlock kom och la sig på korsordet). Sherlock är en kattunge. Den enda av sju kattungar som överlevde från Graces senaste kull.
Jag fick se pilotavsnittet av en serie som heter ”Powers”… I’m hooked! Just one problem: resten av serien visas bara på PlayStation plus. Så man måste ha ett PlayStation 4 och vara medlem. Så då är frågan hur desperat jag är efter att få se resten? Serien är ny och började tydligen sändas den 20 mars. Ja, jag får väl vänta och se hur allt ter sig. Jag känner att jag inte riktigt har varken lust eller råd att köpa ett PlayStation 4 bara för en series skull. Well done pissing people off…

Ligger i sängen och lyssnar på Maroon 5. Jag tog något sabbatsår från deras musik av okänd anledning. Men nu är balansen återställd på det området. Snart dags att sova. Lång arbetsdag i morgon.

Cheerio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s