Streaplers

Gårdagen blev ju rätt lyckad ändå. Jessica blev inte aspackad som hon påstod att hon skulle bli. Inten av oss orkade tyvärr stanna till klockan 1. Däremot blev vi lite bondis med den fina gitarristen i Streaplers. Väldigt trevlig kille. Mor fick höra sin favorit ”Nyanser”. Själv hade jag gärna vilja hört ”Älskar Älskar Inte” men man kan ju inte få allt här i livet. Det var tyvärr väldigt kallt. Vi hade stannat längre om det inte varit för kylan och att tröttheten slog till. Jag blev uppbjuden till dans fyra gånger om jag minns rätt. Dock sa jag nej. Kände inte för att dansa helt enkelt. Jessica såg till att vi fick några kort… med gitarristen. Jag hade hoppats med hela bandet men… Tyvärr fick vi inga autografer då deras lappar var slut och vi glömde få med oss något att skriva på. Men jag tycker kvällen blev lyckad ändå. Vi behövde inte gå hem i alla fall. Andreas, en vän till Jessica, körde oss hem. Jag orka inte göra särskilt mycket när jag kom hem. Det blev sängen nästan direkt. Dock somna jag inte förrän efter klockan 1.

Söndagen börja segt. Väldigt segt. Har suttit och kollat på femte säsongen av ”NUMB3RS” mestadels av dagen. Har även packat ner lite julsaker. Ja, ni läste rätt. Julsaker. Jag har tre lådor och två kassar med julsaker. Dock ligger allt huller om buller. Ingen ordning alls. Så när jag flyttat blir det till att gå igenom julsakerna och ordna upp i lådorna. Av någon okänd anledning längtar jag redan till jul så jag får pynta och allt det där. Julen 2014 var helt misslyckad. Jag fick upp granen men det blev inget julgranspynt. Det blev inte mycket till juldekoration överhuvudtaget hemma hos mig. Till och med mor hade mer juldekorationer uppe och det har inte hänt på länge. På grund av bristen på snö före julafton hade jag inte mycket till julkänsla detta år. I år ska jag försöka göra bättre ifrån mig oavsett om det blir snö eller inte.

Råkade somna ett par timmar på eftermiddagen. Fick väldigt dåligt samvete efteråt. Det blev även några koppar med varm o’boy och marshmallows. Väldigt gott må jag påstå. När jag handla för någon dag sedan köpte jag med två paket med te och två påsar med o’boy eftersom jag hade rabatt på just det. När jag rota igenom mitt skafferi hitta ytterligare tre påsar med o’boy. Så mor fick två stycken.
Efter jag varit och slängt soporna passa jag på att ta en kvällspromenad. Nere vid hamnen möttes jag av en svärm av sädesärlor som sprang omkring på bryggan. De är ju så söta! Lite längre bort fick jag ser två fåglar av en sort jag aldrig sett förut. De var svarta med vit mage/bröst och knallorange näbb. På vägen hem gick jag förbi mor och kolla i en av hennes fågelböcker. Det visa sig att jag sett två strandskator. Intressant.
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Är väldigt trött. Får vi hoppas att katterna är lika trötta så man får sova hela natten.

Cheerio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s