”Trassel”

Blev hemma hela dagen igår. Gick inte ut what so ever. Hade lust att baka kakor när jag vakna men det försvann tyvärr efter någon timme eller så. Var tänkt att jag även skulle ta ut soporna men det blev inget med det heller. Tog ut dem innan jag gick till jobbet i morse istället. Funka ju det också. Lillasyster var ner en snabbis igår med en kasse jag glömt hos mor. Vi prata lite kort. Hon ska ringa Arild denna veckan. Tror det var idag till och med. Arild är min hyresvärd. Hon ska skriva kontrakt på en etta hos honom om jag förstått rätt. Det betyder i så fall att vi blir grannar. Ser fram emot det om jag ska vara ärlig.

Kattungen var lika seg som jag igår. Dock blev han på ett in i helvetes lekhumör klockan fem i morse. Tack för den! Jag vet inte hur många gånger han väckte mig. En sak vet jag med säkerhet i alla fall… att jag försov mig med en timme och tio minuter i morse. Jag blev hela 45 minuter försenad till jobbet. Så kom till jobbet med väldigt dåligt samvete. Bra sätt att starta dagen… eller inte!

Trassel_Teaser2

Söndagen blev i alla fall väldigt lugn. Jag åt hela två gånger. Var ju tvungen eftersom jag blev hungrig. Först gröt på eftermiddagen och två rostade smörgåsar med kokt ägg och kaviar på kvällen. Riktigt mums. Blev ju soffan mestadels av kvällen. Blev några dokumentärer på Kunskapskanalen. Sen blev det en varm dusch och efter det en Disney-film innan läggdags. Jag fick tag på Trassel och fick se den. Suget efter att få se den blev för stort till slut. Det är en av mina stora favoriter när det kommer till nyare Disney-filmer. Jag gillar det dataanimerade. Det är riktigt snyggt gjort. Alla detaljer. Kan bero på att mina syskon och jag spelade mycket Finaly Fantasy-spel när vi växte upp. Älskar humorn i filmen också. Helt jävla underbar helt enkelt. Blir garanterat till att skaffa den själv ifall man skulle vilja se den igen vilket jag vet kommer hända.

Måste ge mig nu. Ska avlösa Cajsa för lunch nere i lånedisken. När hon kommer tillbaks igen blir det lunch.

Cheerio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s