”NUMB3RS” och kakor

Sitter och ser på ”NUMB3RS” från början och äter Sempers Triple Chocolate Cookies. När många hör ordet Semper tänker de på barnmat. Ja, de är specialiserade på barnmat men även glutenfria varor.
Har varit ner till Flitiga händer och ICA och handlat. På Flitiga händer köpte jag mig ett par stickade tröjor och en cardigan. Det har ju börjat bli kallare ute så har tänkt att förbereda mig inför hösten och vintern. Vilket innebär fler tjocka tröjor. Är man frusen av sig kan det behövas.
Såklart så skulle det börja regna bara för att jag valde att lämna paraplyet hemma. Det är ju rätt typiskt.
Enligt väderprognosen skulle det bli åska idag. Hittills ser det inte ut att bli så. Det gör mig lite besviken. De senaste veckorna har jag varit deprimerad på grund av solen och har därför under den tiden längtat efter spöregn och åska. Det får mig att må bättre. Nu är solen tillbaka igen. Jag vill ha åska och regn. När det åskar och regnar brukar jag öppna fönstret lite, sätta mig i soffan med en kopp te och bara njuta av ljudet från spöregn och åska. Jag tycker det är mysigt. Så länge jag får vara inomhus. Börjar det åska när jag är ute blir jag vettskrämd.
Enligt väderprognosen ska det även bli åska och mycket regn på lördag. Vi får se hur det blir med det. Man kan ju alltid hoppas.

Cheerio

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s