”Godzilla” á la ’14

image

När trailern för den visades första gången blev jag jäkligt misstänksam. En ny ”Godzilla”-film. No way! Jag älskar den från ’98. Eftersom det ska göras den ena remaken efter den andra på filmer nu för tiden trodde jag ju förstås att detta var en ytterligare en remake. Många gånger när de gjort en remake på en film så visar den sig vara så mycket sämre än originalet. Men så blev jag lite nyfiken häromdagen och kolla upp den nya ”Godzilla”-filmen. Handlingen var annorlunda och Godzilla existerade av en helt annan orsak. Så rätt och slätt: jag valde att se den. Så min mening om filmen: riktigt grym faktiskt! Oh nej, det är ingen remake. Dock var Godzilla grymt ful i denna. Inte för att han/hon var snyggare i den andra. Men han/hon var mycket sötare i den gamla. Ja, jag gillar reptiler. Precis som att mina favoriter i ”Jurassic Park”-filmerna är t-rexen. För att den är söt. Så är det bara! Ingen fråga om saken. I ”Jurassic Park”-filmerna hejar jag alltid på t-rexen. By the way… I want one for a pet. Vilket i stort sett är omöjligt. Bajs!
Det var gårdagens underhållning. Denna dagen har spenderats i sängen. Har vilat nacken. Försökt iallafall. Har de senaste dagarna haft stora smärtor i höger skuldra och i naclen. Vilket till slut (idag) resulterade i att jag vaknade med migrän. Jag har testat olika smärtstillande under dagens lopp men inget har hjälpt. Smärtorna i skuldran och nacken kan jag leva med men migränen är rena helvetet. Så jag har gett upp smärtstillande och försöker med rött te istället. Problemet är det att jag lär bli trött ganska snart. Grönt te har motsatt effekt men det kan jag ju inte dricka vid denna tiden på kvällen. Då lär det inte bli någon sömn.
Förutom smärtor och migrän har jag haft arslet parkerat i soffan de senaste timmarna medan jag kollat nya avsnitt av ”Hawaii Five-0”. Den serien har hjälpt mig att hantera migränen. Jag blir så fast i handlingen att jag glömmer bort det onda. Vem behöver smärtstillande?
Ska fortsätta se några avsnitt till innan jag lägger mig. Katterna sover redan. Grace ligger någonstans och sover. Man kan höra hennes snarkningar på långt avstånd. Paios ligger däckad här bakom mig på soffans ryggstöd. Han ser nästan död ut.
Den ryska vintern kom igår. Som de så fint kallar den. Vilket innebär mycket kallare och råare väder. Det var -7°C ute igår. På kvällen var jag ute med soporna. Om jag ska vara ärlig så var det mildare ute nu än när det var -1°C dagen före. Rysk vinter… Tjena! Eller så är det bara något allvarligt fel på mig.

Cheerio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s