29 år…

Ja, idag fyller jag hela 29 år. Jag är född 1987 så det borde stämma. Dock känner jag mig inte som 29. Redan? Det var ju liksom inte längesen jag fyllde 25. Tiden går fort. Så fort att jag inte hänger med. Jag är äldre än vad jag känner mig. Det är inte klokt.

Vi var iväg till Smögen i tisdags och besökte Irene M:s lilla butik där. Vi hade väldig tur med vädret. Att sitta på klipporna vid havet och äta picknick är inte helt fel. Sen blev det en promenad längs Smögenbryggan. Irene bjöd oss på var sin räkmacka på den intilliggande restaurangen. Jag var lite osäker på om jag skulle få något eftersom jag är glutenintolerant. Men de hade glutenfritt bröd. Det brukar ofta sluta med att jag får sitta bredvid och äta på ett äpple eller någon sallad. Så det känns lite lyxigt för mig när jag faktiskt får en glutenfri version.

Väl tillbaka i Bengtsfors blev det hemma och ta mig en n macka och en kopp te innan jag gick ner till kommunarkivet för att jobba i en och en halv timme. Jag skulle egentligen ha börjat klockan 13 men eftersom vi skulle till Smögen blev det klockan 15:30 istället. Bättre än inget. Nanna och Peder hade talat med varandra om min praktik. Får se till veckan om min praktik kanske blir till något mer. Vi får se. Vågar inte hoppas för mycket.

Ska snart slita mig från datorn. Vi ska bort till Landgången Café. Sensus ska tydligen fira mig där med en fika. Är väl inte helt fel.

Sen på eftermiddagen blir det väl att umgås med lillasyster. Var hemma hos henne igår i några timmar. Hon ska hyra ut sin lägenhet i andrahand så hon håller på att rensa lite. Var upp till mor igår också och lämna hennes lite sena 60-årspresent. Jag lura i henna att jag inte visste vad jag skulle köpa så det troligen skulle bli ett par örhängen. Men i själva verket fick hon de tre första säsongerna av Magnum P.I. Hon älskar den serien. Så blir väl att se den med henne framöver.

Vad det bli resten av dagen vet jag inte. Får se. Vädret är kanske inte mycket att hurra för tycker många men jag bryr mig ärligt talat inte.

Cheerio

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s