Serie söndag 

God morgon! 

Starta gårdagen med sovmorgon och sen en långpromenad. Inte så smart med långpromenaden då jag har jäkligt ont i högerfoten efter fredagens gallring i arkivet. Ibland blir det att jag lägger all vikt på höger ben i och med att jag har knäskada på vänster. Det resulterar ibland i att högerfoten blir överbelastad och jag får ont. Men kände att jag behövde promenaden för att vakna till lite. 

Efter det blev det att tvätta och greja lite här hemma. När jag var klar med tvätten blev det en dusch och eftert mer Designated Survivor. Den serien har mig i ett fast grepp. Så resten av dagen blev det serie och Polly (troligen mitt favoritgodis). Fick sett totalt 7 avsnitt. Imorgon ska jag fortsätta med avsnitt 18. Är väl snart klar med första säsongen. Andra säsongen börja de tydligen visa ganska nyligen så har för mig att det inte kommit mer än kanske 3-4 avsnitt av den än.

Blev sovmorgon idag med. Känner mig lite mörbultad i kroppen. Värre än igår. Kände mig lite krasslig igår när jag skulle lägga mig. Som om en förkylning var på väg att bryta ut. Jag intala mig att jag mådde som jag gjorde på grund av att jag var så fruktansvärt trött. Verkar som att jag hade rätt för nu känner jag inte av det. Men jag mår fortfarande skit. Ska ta det lite lugnt idag i och med det. Vila upp mig inför den nya arbetsveckan som startar imorgon. Det betyder mer serie. Jag behöver nog inte nämna vilken för tror att det är ganska uppenbart. 😉

Cheerio 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s