Touch

Då var halva veckan gjord. Sågklart första säsongen av Designated Survivor på Netflix under helgen. Såg även de fyra första avsnitten på andra säsongen. Imorgon kommer femte avsnittet ut. Så har kommit till det gamla vanliga när man måste vänta i en vecka på nästa avsnitt. Jag fick lust att se serien 24 igen. Har inte sett den sen 2010. Nu var ju det dock 2010 som sista säsongen kom ut. Det kvar verkligen evigheter sen man såg den. Är ett stort fan av Kiefer Sutherland så fick lust att se mer serier/filmer med honom efter jag upptäckte Designated Survivor. Hitta en serie idag på Netflix som heter Touch. Dock gjorde de tydligen bara två säsonger av den, men den verkar hyfsad än så länge. Såg den med mor och efter en halvtimme in i första avsnittet utbrister hon: ”Han är väldigt lik Kiefer Sutherland!”. Jag får kämpa med att inte skratta när jag svarar henne: ”Det är för att det är Kiefer Sutherland:”. Efter jag svarat henne börjar jag garva. Mor börjar åldras men får hålla det för mig själv. Hon tycker inte om när man nämner det.

Arkivarien och jag påbörjade lite rensning av några hyllor med gallringsbara handlingar förra fredagen. På måndagen därefter fortsatte jag rensningen till min blandade spellista på Spotify. Den innehåller en salig blandning. Musik gör arbetet så mycket lättare. Gick hem vi klockan 17 på måndag. Jag slutar vanligtvis klockan 16:30. På tisdagsmorgonen tog jag det sista. Så arkivarien fick en trevlig överraskning när hon kom och upptäckte att hyllorna var rensade.
Imorgon ska det komma några från AME och hämta alla säckar med papper för att köra till pappersåtervinningen. Ska bli skönt att bli av med det.

Cheerio

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s