Ny belysning i arkivet

Idag har det varit lite fart i arkivet. Jag börjar jobba klockan 8 egentligen men jag brukar komma några minuter tidigare. Strax efter klockan 8 kom de från AME och hämta sopsäckarna med papper. Strax efter de kommit kom städerskan. När de alla gått efter ca en halvtimme blev det ganska tomt i arkivet. Alla sopsäckar som arkivarien och jag fyllt tog en hel del plats. Senare någon gång efter klockan 11 kom elektrikern för att byta ut tre armaturer i taket. Det var i alla fall tre som jag visste om skulle bytas, men elektrikern hade blivit tillsagd att han skulle byta fem stycken. Efter att han pratat med vaktmästaren bestämde han att byta ut de två armaturer som hängen över min arbetsplats.
De stängde först inta av strömmen när de bytte de två första ute i vid ingången. Så jag kunde sitta vid datorn och arbeta utan problem. Dock var jag lite orolig att något skulle hända eftersom de inte stängt av strömmen. Men sen när de skulle ta de inne i själva arkivet stängde de av strömmen. Dock förvarna de mig inte innan så helt plötsligt slockna ljuset och datorn. Där satt jag i godan ro och gick genom fastigheter och kolla så att informationen stämde. Som tur var gjorde jag ingen ändring just då som kunde raderas. Eftersom det inte fanns så mycket jag kunde göra i mörkret utan ström tog jag lunch vid klockan 12. Jag brukar äta lite senare än så annars. När jag kom tillbaks från lunchen en halvtimme senare var de klara.
Orsaken till att de bytte ut armaturerna var att de gav ifrån sig ett väldigt irriterande högljutt surrande som gav mig huvudvärk hela tiden. Jag försökte med att lyssna på radio eller Spotify för att överrösta oväsendet men det hjälpte inte. Även om jag sitter ensam nere i en källare så vill jag inte behöva spela musik på högsta volym bara för att överrösta några jävla taklampor. Så många gånger fick jag sitta med lurar i öronen för att inte störas av oväsendet.
Nu har min arbetsmiljö dock förbättrats efter de byttes ut. Det finns fortfarande en lampa som burrar lite men inte så att det stör. Man kan ju hoppas att de byter ut resterande armaturer någon gång i framtiden.

Jag har fortfarande ont i ryggen efter gallringen av gamla handlingar. Plus att jag är rätt stel och öm i händerna och fingrarna fortfarande. Så ska ta det lite lugnt idag efter jobbet och kolla Netflix. Blir till att fortsätta på serien Touch som jag påbörja igår. Imorgon är det sista arbetsdagen för denna veckan. Dock ligger jag efter en dag mentalt som vanligt. Jag hade planer på att gå ut och se filmen Thor. Ragnarök imorgon på Odéon, men överväger nu att stanna hemma istället. Jag får tänka på det tills imorgon.

Cheerio

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s