Långhelg

God morgon gott folk.

Förra söndagen spendera jag hemma med en bok nästan hela dagen. Fast blev en fika ner vid hamnen med min väninna Desirée under eftermiddagen. Håller på att läser Harry Potter och Hemligheternas kammare för tillfället. Skulle ha läst ut den för flera dagar sen om jag inte varit så fruktansvärt trött efter jobbet. I fredags blev det en sväng till Odéon på kvällen för att se film med lillasyster. Det blev den efterlängtade Avengers: Infinity war. Vi tyckte den var asbra, precis som de tidigare filmerna, men slutet gjorde oss lite besvikna. När vi skildes åt utanför biografen sa min syster: ”Nu ska jag hem och gråta.”
Jag förstod precis hur hon kände. Vi var i stor sorg efter filmen slut. Vi hoppas på det bästa när fortsättningen på filmen kommer om ett år. Alldeles för lång väntetid enligt oss.

I lördags vi iväg till Billingfors och hämta upp lillasyster och hennes lilla, sen åkte vi tillbaka till Bengtsfors för att handla födelsedagspresenter. Sen hämta upp mor och sen iväg till Säffle på födelsedagskalas hos vår bror för hans två små troll. Vår storasyter kom också med några av sina barn. Det var full fart på de fyra minsta kusinerna. Efter några timmar var de jättetrötta men sova var ju som vanligt inget alternativ. Den äldsta av min brors döttrar spendera mestadels av tiden fastklistrad i knät på sin farfar och prata om allt som föll henne in. Hennes lillasyster var däremot och klängde på mig, precis som i julas. Min lillasysters dotter och min storasysters minsta var fullt upptagna i flera minuter med att dela en leksaksmelon om och om igen.
Jag lekte med barnen så gott jag förmådde men till slut tog menssärtorna från helvetet över och jag blev bara tröttare och bittrare. Jag satt i soffan och mådde jättedåligt då min lillasyster, som sitter en bit ifrån och tittar på mig, säger: ”Jag tror det är bäst vi åker hem nu:”
Hon såg på mig att jag inte orka mer. Mor satt och hade jättetrevligt så det kändes som jag skulle förstöra för henne om vi åkte hem. Vi tog iallafall och åkte hem. Min brors minsta blev jätteledsen när jag skulle åka. Hon ville åka med och min bror och hans fru sa att jag gärna fick ta med henne. Det blir någon gång iframtiden att jag kanske tar henne ett par dagar. Det skulle dock inte gå med hennes storasyster för hon är inne i en period då hon är jätteblyg för mig. Kommer ihåg att min storasysters näst yngsta var inne i en sån period när han var i den åldern. Han har dock kommit ur den för längesen. Iallafall så fick jag ingen kram av den minsta då hon blev lite sur på mig för att jag skulle åka hem. Annars är kramarna många från den filuren.

Vi stanna vi Ica Kvantum för att handla lite. Jag vill gärna handla där varje gång jag besöker Säffle för de haar större sortiment på gluten- och laktosfritt än i Bengtsfors. Sen har de större sortiment på vegetariskt. Väl hemma igen blev det mjukiskläder, soffan och film resten av kvällen.

Igår vakna jag med ont i hela kroppen, som resultat efter allt lekande med barnen dagen före, och världens jävla migrän, Tog fyra smärtstilladne under dagens gång för att försöka få pli på skiten. Det funka ju någorlunda men blev ändå sängliggandes mestadels av dagen.

Idag har jag hemma med fortfarande ont i kroppen och nacken, men ingen migrän. Har tagit ledigt de kommande klämdagarna. Så det blir långhelg denna helg och nästnästa helg. Fan vad skönt. Behövs för skallen blir verkligen överarbetad av allt arbete nere i arkivet.

Ska ta mig lite sen frukost och läsa. Sen blir det iväg till Billingsfors för att hälsa på lillasyster en sväng.

Cheerio 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s